Kocaeli’de trafik kazasında 2 kişi yaralandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 19:51

Kocaeli’de trafik kazasında 2 kişi yaralandı

reklam
Kocaeli’de trafik kazasında 2 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

21 Ocak 2023 - 13:13

90 views
reklam

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde park halindeki 2 otomobil ile bir dükkana çarparak durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde park halindeki 2 otomobil ile bir dükkana çarparak durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

E.Ç. yönetimindeki 34 CLM 96 plakalı otomobil, D-130 kara yolu Merkez Mahallesi mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki 2 otomobile çarptı.

Savrulan otomobil, bir dükkanın kapısına çarparak durabildi. Kazada yaralanan sürücü E.Ç. ile B.C, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan sürücü E.Ç’nin 0,65 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam