Körfez’de çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 22:48

Körfez’de çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı

reklam
Körfez’de çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı
Son Güncelleme :

07 Kasım 2023 - 8:41

113 views
reklam

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak ve darp edilerek yaralandı. Olay yerine gelen yaralıların yakınları polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak ve darp edilerek yaralandı. Olay yerine gelen yaralıların yakınları polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi.

Olay, Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.G. (32) husumetlisi olduğu şahsın yakınlarının olduğu iş yerine geldi. Şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Y.G., S.K. ile bir kadın bıçaklanarak ve darp edilerek yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan 3 kişi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Körfez Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonra yaralanan kişilerin yakınları ile olaya karışan şahısların yakınları arasında gerginlik çıktı. Taraflar arasında çıkan gerginlik polisin müdahalesiyle sonlandı. Husumetin, daha önce iki grup arasında yaşanan ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olay sebebiyle çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam