Öfkeden gözü döndü, kafenin ortasında husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 21:08

Öfkeden gözü döndü, kafenin ortasında husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

reklam
Öfkeden gözü döndü, kafenin ortasında husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 14:05

263 views
reklam

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan olayda bir şahıs, husumetlisine bulundukları kafede defalarca ateş etti. Olayda yaralanan olmazken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde İzmit ilçesi Yeşilova Mahallesi Turgut Güneş Caddesi’nde meydana gelen olayda, D.Ö. ve Ü.Ö. isimli iki vatandaş cadde üzerinde bulunan bir kafede otururken, daha önceden aralarında husumetleri olan C.K. ve oğlu M.K. kafeye geldi.

4 EL ATEŞ ETTİ

İçeri giren C.K. cebinden çıkarttığı tabanca ile D.Ö. ve Ü.Ö.’nün arkasından koşmaya başladı. Kafede bulunan vatandaşlar, C.K.’yı engellemeye çalışırken şahıs 4 el ateş etti.

Kafenin ortasında husumetlisine defalarca ateş etti

YARALANAN OLMADI

Şahsın tabancasından çıkan kurşunlar iş yerinin farklı noktalarına isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Olayın ardından şahıslar olay yerinden kaçtı.

Yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken, eli silahlı kişinin kaçış anı da bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Öfkeden gözü döndü, kafenin ortasında husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam