Sokak ortasında başından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 08:07

Sokak ortasında başından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu

reklam
Sokak ortasında başından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2022 - 11:19

118 views
reklam

Sokak ortasında başından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sokak ortasında başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.

Sokak ortasında başından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu

KOCAELİ – Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sokak ortasında başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.

Olay, Emek Mahallesi Buse Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir vatandaş, sokak üzerinde bir kişinin kanlar içinde hareketsiz şekilde yattığını görüp, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, silahla başından vurulmuş olan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında çevrede silaha rastlanamazken, şahsın bir araçtan aşağıya atıldığı değerlendiriliyor. Üzerinden kimlik çıkmayan ve cinayete kurban gittiği tahmin edilen şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam