Dilan Çıtak Tatlıses: Her şey çok güzeldi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:58

Dilan Çıtak Tatlıses: Her şey çok güzeldi

Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 9:56

971 views
reklam
Dilan Çıtak Tatlıses: Her şey çok güzeldi
reklam

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Babasını ayrımcılıkla suçladığı için araları bozulan genç şarkıcı ile Tatlıses, geçtiğimiz günlerde barışmıştı.

İbrahim Tatlıses’in, kızını evinde ziyaret ettiği kare, sosyal medyada ses getirmişti. Babasıyla çektirdiği kareyi Instagram hesabında paylaşan Dilan Çıtak Tatlıses, konuyla ilgili sorulara “Arkadaşlar her şey çok güzeldi, iyi akşamlar” yanıtını verdi.

DİLAN’A EV VERMEDİ

Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses, Kuşadası’ndaki sitesinden çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses sözünü tuttu ve Dilan Çıtak dışında bütün çocuklarına ev verdi. Bu durum baba kız arasında kırgınlığa neden oldu.

KIRGINLIK BİTTİ

Ev krizinden sonra baba kız aylar sonra bir araya geldi. İbo Show programı için İstanbul’da bulunan İbrahim Tatlıses kızını evinde ziyaret etti. Bu buluşmayı ölümsüzleştiren Dilan Çıtak paylaştığı fotoğrafın altına, ‘Evime hoş geldiniz babacığım’ mesajını düştü.

BEN KENDİ PARAMI KAZANIYORUM

Dilan Çıtak Tatlıses, babasından miras beklentisi olup olmadığı sorusuna da şu yanıtı vermişti: “Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. Hatta bu konuda haksız eleştirilere de maruz kaldım. Babamın soyadını almamın nedeninin para olduğunu söylüyorlardı. Halbuki öyle bir şey yok. Ben kendi parasını kazanıp harcayan biriyim. Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım. Mesela ‘Çocuklara Kuşadası’ndan ev verilecek’ dendi, herkese verildi ama bana verilmedi. Çıkıp da ‘Niye bana verilmedi?’ demedim. Çünkü aklım orada değil.”

Dilan Çıtak Tatlıses: Her şey çok güzeldi

 

 

Kaynak: Hürriyet
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam