ÜNLÜ TÜRK YAPIMCI CENK ÖZEL DEPREMZEDELERE YARDIMA DEVAM EDİYOR - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 19:14

ÜNLÜ TÜRK YAPIMCI CENK ÖZEL DEPREMZEDELERE YARDIMA DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

04 Mart 2023 - 16:16

184 views
reklam
ÜNLÜ TÜRK YAPIMCI CENK ÖZEL DEPREMZEDELERE YARDIMA DEVAM EDİYOR
reklam
Ünlü Türk Yapımcı Cenk Özel depremzedelere yardıma devam ediyor

Ünlü Türk Yapımcı Cenk ÖZEL, depremzedelere yardıma devam ediyor.

Salih Can Çoşkun :   Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan depremde 10 il büyük yıkıma uğradı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremzedelerin ihtiyaçları da yardımsever insanlar tarafından görülmeye devam ediyor. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacın olduğu bu dönemde ünlü Türk Yapımcı Cenk ÖZEL’de yardım edenler arasındaydı.

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem 10 ilimizi büyük bir yıkıma uğratmış, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Deprem sonrası birçok yardımsever, depremzedelerin ihtiyaçları için kolları sıvadı.

Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine bağış yapan Cenk ÖZEL sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

 

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren yardımlarını esirgemeyen Türk yapımcı Cenk ÖZEL, ünlü isimlere de yardım çağrısında bulundu.

Cenk ÖZEL, ” Benim için dünyanın en önemli en anlamlı bağışı olacak. Durum normale dönene kadar yardımlarımı sürdüreceğim.” dedi.

“Bu zor günlerde yapılan bağışları ve destekleri devam ettirmemiz gerekiyor.”

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam