OKSPOR Sevdalıları ve Emektarları Hasköy Sahil Cafe Bistro’da Bir Araya Geliyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 11:32

OKSPOR Sevdalıları ve Emektarları Hasköy Sahil Cafe Bistro’da Bir Araya Geliyor

reklam
OKSPOR Sevdalıları ve Emektarları Hasköy Sahil Cafe Bistro’da Bir Araya Geliyor
Son Güncelleme :

24 Ocak 2022 - 16:23

258 views
reklam

OKSPOR Sevdalıları ve Emektarları Hasköy Sahil Cafe Bistro’da Bir Araya Geliyor.

Kuruluşu eskiye dayanan Türkiye’nin köklü takımlarından Okspor ‘un emektarları Hasköy Cafe Bistro’da toplanıyor. Okspor tarihinde büyük başarılara imza atmış Türkiye’nin eski ve köklü takımlarından biridir. Birçok futbolcuya ışık ve kariyerlerine yön veren Okspor faaliyetlerine aktif olarak devam ediyor.Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Okspor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Ligin en iyi ve en güçlü takımlarından Okspor, oynadığı oyunla profesyonel lig takımlarını aratmıyor.

Şimdi gözler Okspor efsanelerinin bir araya geleceği o büyük toplantıya çevrildi!Okspor‘a gönlünü vermiş kulübün eski yöneticileri ve eski futbolcuları Hasköy Cafe Bistro’da bir araya geliyor. Bu toplantıdan yeni bir başkan veya yönetici mi çıkacağı bilinmiyor.

Detaylı bilgiler geldikçe haber sitemizden görebilirsiniz.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam