Anadolu Otoyolu’nda hafif ticari araç devrildi, 4 kişi yaralandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2024 - 09:15

Anadolu Otoyolu’nda hafif ticari araç devrildi, 4 kişi yaralandı

reklam
Anadolu Otoyolu’nda hafif ticari araç devrildi, 4 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 7:27

32 views
reklam

Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli kesiminde meydana gelen kazada, bir hafif ticari araç bariyere çarparak devrildi ve aynı aileden 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, sürücünün tedavisi olay yerinde yapıldı.

Anadolu Otoyolu‘nun Kocaeli kesiminde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

A.K. idaresindeki 34 NA 6749 plakalı hafif ticari araç, otoyolun İstanbul istikameti Dilovası Fatih Mahallesi mevkisinde bariyere çarparak devrildi. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra duran aracın sürücüsü ile aile üyeleri N.K, M.K, E.K. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 3 yaralı çevredeki hastanelere kaldırılırken, sürücünün tedavisi ise ayakta yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam