Başiskele’de Hayır Çarşısı İhtiyaç Sahiplerine Umut Oluyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Mayıs 2024 - 04:04

Başiskele’de Hayır Çarşısı İhtiyaç Sahiplerine Umut Oluyor

reklam
Başiskele’de Hayır Çarşısı İhtiyaç Sahiplerine Umut Oluyor
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 18:14

23 views
reklam

Başiskele ilçesinde hizmet veren hayır çarşısı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başiskele Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen projede, yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün liderliğindeki bu örnek proje, hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahiplerine umut oluyor.

“Sevgiyle paylaşın, kalplere iz bırakın” sloganıyla yola çıkan hayır çarşısı, sıfır ve ikinci el kıyafetler, ayakkabılar, beyaz eşyalar, mobilyalar gibi birçok ürünü ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan ürünler, Hayır Çarşısı’nda toplanarak ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığıyla yardım başvurusunda bulunan vatandaşlar, sosyal tespitlerin ardından gerekli yardımı Hayır Çarşısı’ndan alabiliyorlar.

Her türlü kullanılabilir eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 41 10 numaralı telefonu arayarak yardımda bulunabiliyorlar. Hayır Çarşısı, hafta içi her gün 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vererek, ihtiyaç sahiplerine umut ve destek olmaya devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam