Başiskele’deki Hastanede Yangın! Acil Servis Hastaları Tahliye Edildi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:49

Başiskele’deki Hastanede Yangın! Acil Servis Hastaları Tahliye Edildi

Başiskele’deki Hastanede Yangın! Acil Servis Hastaları Tahliye Edildi
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2024 - 20:06

82 views

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan bir özel hastanenin kesintisiz güç kaynağı (UPS) odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında Acil Servis’te tedavi gören 5 hasta, ambulanslarla çevre hastanelere nakledildi.

Olay, Ovacık Mahallesi’nde bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Hastanenin bodrum katındaki kesintisiz güç kaynağı (UPS) odasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının ihbar edilmesi üzerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından hızla müdahale edilen yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sırasında Acil Servis’te bulunan 5 hasta, tedbir amaçlı olarak çevre hastanelere nakledildi. İtfaiye ekipleri, (UPS) odasında soğutma ve duman tahliyesi çalışmaları gerçekleştirerek olası bir yeniden alevlenmeyi önledi. Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma veya etkilenme olmazken, (UPS) odasında maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam