Deprem bölgesi için portatif tuvalet üretimine başlandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 19:53

Deprem bölgesi için portatif tuvalet üretimine başlandı

reklam
Deprem bölgesi için portatif tuvalet üretimine başlandı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 14:31

86 views
reklam

Kocaeli’de İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından deprem bölgesinde kullanılmak üzere portatif tuvalet imalatı başladı.

Kocaeli’de İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından deprem bölgesinde kullanılmak üzere portatif tuvalet imalatı başladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen büyük depremlerin yaraları el birliğiyle sarılmaya devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından gelen yardımların ardından depremzedelere kalıcı ve hijyenik bir yer inşa etmek adına İzmit Belediyesi de elini taşın altına koydu. Çadır Kent için bölgede çalışan ekiplerin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de depremzedelerin hizmetinde kullanılmak üzere portatif tuvalet imalatı yapmaya başladı. Portatif tuvalet için ekipler, öz kaynakları ile gece gündüz çalışmalara devam ediyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam