Dilovası’nda minibüs yayaya çarptı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 16:57

Dilovası’nda minibüs yayaya çarptı

reklam
Dilovası’nda minibüs yayaya çarptı
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2023 - 13:23

111 views
reklam

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir minibüsün yayaya çarptığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza sonucunda yayaya çarpan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KOCAELİ’nin Dilovası ilçesinde bir minibüsün yayaya çarptığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 19 Temmuz günü Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. Caddeden karşıya geçen B.K.’ye, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan B.K. yerde hareketsiz kalırken, minibüs sürücüsü ve çevredekiler yardıma koştu. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan B.K.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak:DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam