Gölcük’te İş Yeri Tartışması Kanlı Bitti: Bir Kişi Yaralandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Mayıs 2024 - 17:12

Gölcük’te İş Yeri Tartışması Kanlı Bitti: Bir Kişi Yaralandı

reklam
Gölcük’te İş Yeri Tartışması Kanlı Bitti: Bir Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 18:47

23 views
reklam

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, bir iş yerinde çıkan tartışmada bir kişi silahla bacağından vuruldu. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi’ndeki bir işyerinde meydana geldi. Saat 22.30 sıralarında yaşanan olayda, E.U. (30) adlı şahıs ile henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü ve şüpheli, E.U.’ya silahla ateş etti. Kurşunun isabet ettiği E.U. yaralandı, şüpheli ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan E.U., ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, caddede ve iş yerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam