İzmit Belediyesi Birebir Gebe Eğitimlerine Devam Ediyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 09:48

İzmit Belediyesi Birebir Gebe Eğitimlerine Devam Ediyor

reklam
İzmit Belediyesi Birebir Gebe Eğitimlerine Devam Ediyor
Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 10:38

118 views
reklam

Gebe Eğitim Sınıfı ile anne adaylarının daha bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmesini amaçlayan İzmit Belediyesi, haftasının iki günü birebir Gebelik ve Emzirme Danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor.

Gebe Eğitim Sınıfı ile anne adaylarının daha bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmesini amaçlayan İzmit Belediyesi, haftasının iki günü birebir Gebelik ve Emzirme Danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri arasında yer alan Kadın Sağlığı Eğitimleri kapsamında gebe eğitimleri haftanın iki günü evde devam ediyor. Anne adaylarına kendilerini rahat ve güvende hissettikleri yer olan kendi yaşam alanlarında Ebe Yeşim Köse Uslu tarafından Gebelik ve Emzirme Danışmanlığı hizmeti veriliyor.

ANNELER MEMNUN

Gelecek nesillerin daha iyi yetişmesinin önemini bilen ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüten İzmit Belediyesi Kocaeli genelinde gebe ve yeni doğum yapmış anneleri evlerinde ziyaret ederek birebir gebe ve emzirme danışmanlığı hizmeti veriyor. Kocaeli’de bir ilk olarak verilen

bu hizmetten faydalanan ve memnun olduklarını belirten anne adayları ve anneler İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam