İzmit Belediyesi, Vatandaşları İstiridye Mantarı ile Buluşturuyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 23:39

İzmit Belediyesi, Vatandaşları İstiridye Mantarı ile Buluşturuyor

reklam
İzmit Belediyesi, Vatandaşları İstiridye Mantarı ile Buluşturuyor
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2022 - 15:41

142 views
reklam

İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, Yenişehir Mahallesi ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde vatandaşlara belediyenin kendi üretimi olan istiridye mantarından dağıttı.

İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, Yenişehir Mahallesi ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde vatandaşlara belediyenin kendi üretimi olan istiridye mantarından dağıttı.

 

İzmit Belediyesi, çalışmaların aralıksız devam ettiği mantar üretim tesisinden toplanan istiridye mantarlarını, Yenişehir Mahallesi ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde kurduğu stantlarda vatandaşlarla buluşturdu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren mantar üretim tesisinde üretilen protein bakımından zengin istiridye mantarı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

 

ÇINAR HALK MARKET’TE SATIŞI SÜRÜYOR

 

Gün içerisinde iki farklı bölgede istiridye mantarını vatandaşlarla buluşturan İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, 600 kilogram mantar dağıttı

 

İlerleyen günlerde İzmit’in diğer bölgelerinde dağıtım gerçekleştirmeye devam edecek olan İzmit Belediyesi, zmit Çınar Halk Market’te de istiridye mantarlarının satışını sürdürüyor.
Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam