İzmit’te Turan Güneş Caddesi Yenileniyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 12:47

İzmit’te Turan Güneş Caddesi Yenileniyor

reklam
İzmit’te Turan Güneş Caddesi Yenileniyor
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2022 - 13:26

86 views
reklam

İzmit Belediyesi, Yeşilova-Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’ndeki üst yapı çalışmaları kapsamında Atatürk motifli dekoratif aydınlatma direklerinin montajına ve havai hatların sökümüne devam ediyor.

İzmit Belediyesi, Yeşilova- Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’ndeki üst yapı çalışmaları kapsamında Atatürk motifli dekoratif aydınlatma direklerinin montajına ve havai hatların sökümüne devam ediyor.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Turan Güneş Caddesi’nde yıllardır süre gelen sorunları çözmek adına caddedeki çalışmalarını sürdürüyor. Caddede asfalt ve parke taşı yenileme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aydınlatma direklerinin montajını da sürdürüyor.

ATATÜRK MOTİFLİ AYDINLATMALAR

Atatürk motifli dekoratif aydınlatma direklerini caddeye yerleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak Turan Güneş Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak. Ekipler, çalışmalar kapsamında tehlike arz eden havai hatların ve deforme olan eski direklerin sökümüne de devam ediyor.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam