Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi Gerekiyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

13 Mayıs 2024 - 12:08

Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi Gerekiyor

reklam
Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi Gerekiyor
Son Güncelleme :

22 Aralık 2023 - 8:33

61 views
reklam

Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekiyor. Özellikle TEM Otoyolu, İzmir-Aydın Otoyolu, Ankara-Kırıkkale yolunda çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Diğer yollarda da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışı etkileniyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisinde alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle güney taşıma yolunda ulaşım İstanbul- Ankara istikametindeki servis yolundan sağlanıyor.

İzmir- Aydın Otoyolu’nun 1-4. kilometrelerinde Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu otoyol kesişim köprüsü yapım çalışmaları sebebiyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma Aydın-İzmir istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Ankara- Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamette şerit daraltması ve aktarması yapılıyor. Söz konusu bölgede ulaşım 2’şer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Aydıncık-Anamur yolunun 33-43. kilometrelerindeki Sarıyar-1, Sarıyar-2, T-6, T-7 ve T-8 tünellerinin tüplerindeki çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Bayburt- Erzurum yolunun 2. kilometresindeki (Maden-Erzurum kesimi) heyelan sebebiyle Maden-Erzurum yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Devrek- Zonguldak ayrımı-Çaycuma- Bartın yolunun 21-22. kilometrelerinde Ecekler Köprüsü’ndeki bakım ve onarım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Afyonkarahisar- Konya yolunun 17-18. kilometrelerinde Ilgın Otogar Kavşağı’ndaki üst geçit genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle Afyonkarahisar-Konya istikameti ulaşıma kapatılarak, sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Sivas- Ulaş yolunun 3-5. kilometrelerindeki duvar çalışmaları sebebiyle Kayseri istikametinde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi önem taşıyor.

Ağrı- Tutak yolunun 10-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Bingöl- Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam