Kartepe kış masalı gibi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 01:06

Kartepe kış masalı gibi

reklam
Kartepe kış masalı gibi
Son Güncelleme :

20 Aralık 2021 - 13:40

177 views
reklam

Kar yağışının etkili olduğu Kartepe’de kar kalınlığı 1 metreye yaklaşırken, fotoğraflara yansıyan manzara görenleri adeta mest ediyor.

Kar yağışının etkili olduğu Kocaeli‘nin Kartepe ilçesinde kar manzaraları masalları aratmadı. Kar kalınlığının 93 santimetreye ulaştığı Kartepe’deki görsel şov görenleri mest ediyor.

EŞSİZ KAR MANZARALARI

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde beklenen yoğun kar yağışı, son günlerde etkisini gösterdi. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, 1600 rakımlı Kartepe’yi beyaza bürüdü. Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi manzarasıyla eşsiz güzellikler sunan Kartepe, yoğun kar yağışıyla birlikte vatandaşların akınına uğramaya başladı.

YOLLAR HEP AÇIK

Büyükşehir Belediye ekipleri de, vatandaşların bu güzelliklerden mahrum kalmaması için yollarda ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe’de etkili olan kar, kartpostallık görüntüler de ortaya çıkardı. Kar kalınlığının 93 santimetreye ulaştığı Kartepe’de masal gibi manzaralar, Büyükşehir ekipleri tarafından görüntülendi.

Kartepe kış masalı gibi

Kaynak: Bültenler

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam