Kartepe’de Otopark Yangınında 17 Araç Zarar Gördü - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2024 - 00:43

Kartepe’de Otopark Yangınında 17 Araç Zarar Gördü

reklam
Kartepe’de Otopark Yangınında 17 Araç Zarar Gördü
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 21:33

24 views
reklam

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan bir açık otoparkta çıkan yangın, hasarın boyutu günün ağarmasıyla netlik kazandı. Uzuntarla Mahallesi’nde bulunan Isuzu servisinin otoparkında gece saatlerinde başlayan yangın, hızla yayılarak otobüs ve minibüsleri de etkiledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, aralarında otobüs ve minibüslerin bulunduğu 17 araç yanarak hurda yığınlarına dönüştü. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemese de, çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Olayın ardından araçlardaki hasarın boyutu, günün ağarmasıyla daha net bir şekilde görüldü. Araçların iskeletlerinin bile zarar gördüğü gözlemlendi. Yangının nedeniyle oluşan maddi zararın yanı sıra, çıkış sebebinin tespiti için de titiz bir çalışma yürütülüyor. Yangınla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam