Kartepe’de Yeni Yaşam Alanları Yolda - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Mayıs 2024 - 02:48

Kartepe’de Yeni Yaşam Alanları Yolda

reklam
Kartepe’de Yeni Yaşam Alanları Yolda
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 18:14

23 views
reklam

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İstasyon Mahallesi’nde etüt proje müdürlüğü tarafından yürütülen projelendirme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Kocaman, İstasyon Merkez Camii’nin alt katında KARMEK, Kadın Spor Merkezi, Bilgi Evi ve çok amaçlı salon gibi yeni yaşam alanlarını içeren projelerin yanı sıra yeni muhtarlık binası ve İstasyon Ortaokulu’na ek derslik ve yol açma çalışmalarını inceledi.

Projelendirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte uygulamaya hemen başlanacağını belirten Başkan Kocaman, “Kartepe’mize yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. İstasyon Mahallemizde bulunan Yeni Cami’mizin alt katında KARMEK, Kadın Spor Merkezi, Bilgi Evi, çok amaçlı salon gibi projelerle birlikte yeni muhtarlık binası için çalışmaları başlattık. Ayrıca İstasyon Ortaokulumuzda evlatlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ek derslik ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledik. Biz Kartepe’mize değer katmanın, sizler için çalışmanın sevdalısıyız” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam