Kartepe’de yoğun kar yağışı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:34

Kartepe’de yoğun kar yağışı

reklam
Kartepe’de yoğun kar yağışı
Son Güncelleme :

12 Ocak 2022 - 9:41

136 views
reklam

Kartepe’de yoğun kar yağışı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde günlerdir etkili olması beklenen yoğun kar yağışı, dün gece saatlerinde başladı.

Kartepe’de yoğun kar yağışı

KOCAELİ – Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde günlerdir etkili olması beklenen yoğun kar yağışı, dün gece saatlerinde başladı.

İstanbul’a yakınlığı ile bilinen, kış turizminin merkezlerinden Kocaeli’nin Kartepe ilçesinin yüksek kesimlerine kar yağışı 15 Aralık 2021’de başlamış ve kar kalınlığı 50 santimetreye ulaşmıştı. Binlerce kayak tutkunu Kartepe’nin yolunu tutarken, kar yağışı ise bir süreliğine etkisini göstermemişti. Kartepe’de beklenen yoğun kar yağışı dün gece saatlerinde etkili olmaya başladı. Yüksek kesimlerde lapa lapa yağan kar, 1600 rakımlı Kartepe’yi adeta beyaza bürüdü.

Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi bünyesinde oluşturulan kar timleri de bölgede ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe içindeki güzergahlar ile köy bağlantı yollarının açık kalmasını sağlayan ekipler, gece gündüz görev başında olacak.

Kartepe'de yoğun kar yağışı
Kartepe'de yoğun kar yağışı
Kartepe'de yoğun kar yağışı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam