Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sevdamız Kocaeli’ Uygulaması 3 Ayda 5 Bin 506 Fotoğrafa Ulaştı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 07:16

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sevdamız Kocaeli’ Uygulaması 3 Ayda 5 Bin 506 Fotoğrafa Ulaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sevdamız Kocaeli’ Uygulaması 3 Ayda 5 Bin 506 Fotoğrafa Ulaştı
Son Güncelleme :

06 Ekim 2023 - 9:04

150 views

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu ‘Sevdamız Kocaeli’ mobil uygulaması, 3 ayda 5 bin 506 fotoğrafa ulaştı. Uygulama, dereceye giren fotoğrafçılara ödül kazandırmaya devam ediyor. Fotoğrafseverler kendi çektikleri fotoğrafları paylaşarak halkın beğenisine sunuyor. Eylül ayında yapılan değerlendirmede birinci olan Burak Fatih Arslan 52 bin 635 puan topladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu “Sevdamız Kocaeli” mobil uygulaması, 3 ayda 5 bin 506 fotoğrafa ulaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin fotoğraf hafızasını oluşturacak “Sevdamız Kocaeli” mobil uygulaması, dereceye giren fotoğrafçılara ödül kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kocaeli’nin en güzel fotoğraflarını ben çekerim” diyenler için başlatılan uygulama, fotoğrafçıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Temmuz ayında hayata geçtiğinden beri her ay sevdamızkocaeli.com dijital fotoğraf platformunda en çok puanı toplayarak dereceye giren 5 kişi ödül alıyor. Sevdamız Kocaeli uygulaması herkese açık bir etkileşim ve fotoğraf esaslı özel bir platform oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam