Kocaeli İzmit’te Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Yaralandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2024 - 18:51

Kocaeli İzmit’te Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Yaralandı

reklam
Kocaeli İzmit’te Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Yaralandı
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 18:36

20 views
reklam

İzmit ilçesinin Karabaş Mahallesi’nde, D-100 yanyolunda meydana gelen kaza, 23 yaşındaki genç kadının yaralanmasına neden oldu. Olay, Esra A. adlı genç kadının yolun karşısına geçmek istemesi sırasında gerçekleşti.

41 ARD 130 plakalı Fiat marka bir otomobil, yaya geçidine doğru ilerleyen Esra A.’ya çarptı. Otomobilin sürücüsü M.K.E. (27), genç kadına çarpmamak için fren yaptı ancak kazanın önlenememesi sonucu Esra A. yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı genç kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sürücü ise alkol muayenesi için polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Kaza sonrasında, güvenlik önlemlerine ve trafik kurallarına dikkat edilmesi gerekliliği bir kez daha vurgulanırken, Esra A.’nın sağlık durumu hakkında bilgi bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam