Kocaeli’de trafik güvenliği için okul çevrelerinde önlem alınıyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:56

Kocaeli’de trafik güvenliği için okul çevrelerinde önlem alınıyor

reklam
Kocaeli’de trafik güvenliği için okul çevrelerinde önlem alınıyor
Son Güncelleme :

16 Eylül 2022 - 12:16

103 views
reklam

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, okul giriş ve çıkış saatlerinde trafiği düzenleyerek öğrencilerin geçiş güzergahında önlem alıyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, okul giriş ve çıkış saatlerinde trafiği düzenleyerek öğrencilerin geçiş güzergahında önlem alıyor.

Kentte ulaşımın sağlıklı şekilde işlemesi için trafik polisi ekipler, okulların giriş ve çıkış saatlerinde tedbirleri üst seviyeye çıkardı.

Ekipler, öğrencilerin okul servislerinde huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak için de incelenmelerde bulunuyor.

Trafiğin yoğun olduğu noktalarda trafikte aksama olmaması için ailelere de yardımcı olan ekipler, minik öğrencileri ise okul kapısına kadar götürüyor.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam