Kocaeli’de yoğun sis etkili oluyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:58

Kocaeli’de yoğun sis etkili oluyor

reklam
Kocaeli’de yoğun sis etkili oluyor
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 9:48

95 views
reklam

Kocaeli’de yoğun sis etkili oluyor Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Kocaeli’de yoğun sis etkili oluyor

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. D-100 Karayolu İstanbul ve Ankara istikametlerinde görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü.

Hava sıcaklığının 3 derece ölçüldüğü Kartepe’de sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu. Sisin etkili olduğu mahallelerde sürücüler trafikte dikkatle ilerledi. D-100 Karayolu’nun İstanbul ve Ankara istikametlerinde de sis sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düşerken, sürücüler takip mesafesini koruyarak ilerlemeye çalıştı. Zaman zaman etkisini artıran sis sebebiyle günlük yaşam ve ulaşım olumsuz etkilendi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam