Kocaeli’de Minibüs Hırsızlarına Operasyon - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

22 Mayıs 2024 - 02:54

Kocaeli’de Minibüs Hırsızlarına Operasyon

reklam
Kocaeli’de Minibüs Hırsızlarına Operasyon
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:27

41 views
reklam

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan minibüs hırsızlığı olayı sonrasında, kaçan 2 şüpheli polis operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 19 Nisan tarihinde Körfez ilçesinde gerçekleşti. Hyundai marka bir minibüsün çalınmasıyla başlayan olay, araç sahibinin ihbarı üzerine polis ekiplerinin harekete geçmesiyle son buldu. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar neticesinde, hırsızlığı gerçekleştiren şahısların H.B. ve S.E. olduğu belirlendi. Şüphelilerin çaldıkları aracı İstanbul’a götürdükleri tespit edildi.

Polisin titiz çalışması sonucunda, hırsızlık olayını gerçekleştiren H.B. Körfez ilçesinde, S.E. ise İstanbul’da çalınan minibüsle birlikte yakalandı. Yakalanan şüpheliler, minibüs sahibine teslim edilirken, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olay, polisin hızlı ve etkili müdahalesiyle suçluların adalete teslim edilmesini sağladı. Körfez ilçesinde yaşanan hırsızlık vakasıyla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri benzer olayların önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam