Körfez’de Çocuk Parkında Kavga: 2 Yaralı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:11

Körfez’de Çocuk Parkında Kavga: 2 Yaralı

Körfez’de Çocuk Parkında Kavga: 2 Yaralı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 17:49

179 views

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Dostluk Parkı’nda iki genç grubu arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla, bir kişi ise darp edilerek yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Parkın içinde oturan iki genç grubu arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yabancı uyruklu bir kişi bıçaklanırken, bir kişi de darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bıçaklanan şahıs Şehir Hastanesi’ne, darp edilen şahıs ise Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olaya karışan ve yaşları küçük olduğu belirtilen iki şahsı karakola götürerek ifadelerini aldı. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam