Sevdiği şarkılar Atatürk için seslendirilecek - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 08:55

Sevdiği şarkılar Atatürk için seslendirilecek

reklam
Sevdiği şarkılar Atatürk için seslendirilecek
Son Güncelleme :

09 Kasım 2021 - 11:15

239 views
reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vefatının 83. yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılarla anacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıldönümünde sevdiği şarkılarla anacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenlerinden Tuğçe Erenci ve Neşe Sarısözen Adalı, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir repertuarla 10 Kasım Çarşamba akşamı konser verecek. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseri 20.00’de başlayacak.

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR

Konserde, “Manastır Türküsü, Bülbülüm Altın Kafeste, Fikrimin İnce Gülü, Çalın Davulları, Ferayi Zeybeği, Kimseye Etmem Şikayet, Bekledim de Gelmedin, Vardar Ovası, Kırmızı Gülün Alı Var ve Tadı Yok Sensiz Geçen” adlı şarkılar seslendirilecek.

Sevdiği şarkılar Atatürk için seslendirilecek

Kaynak: Bültenler

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam