Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklanan sanıktan şok savunma - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:04

Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklanan sanıktan şok savunma

reklam
Uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklanan sanıktan şok savunma
Son Güncelleme :

03 Ekim 2022 - 11:56

79 views
reklam

Kocaeli’de uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklanan ve savunmasında pişman olduğunu söyleyen sanık, “Ben cezaevindeyken oğlum uyuşturucu kullandığı için vefat etti.

Kocaeli’de uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklanan ve savunmasında pişman olduğunu söyleyen sanık, “Ben cezaevindeyken oğlum uyuşturucu kullandığı için vefat etti. Ailem dağılmak üzere” diyerek tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın 8 yıl 4 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Edinilen bilgiye göre, Gölcük ilçesinde H.S.’nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından şahsı gözaltına aldı. İfadesi alınan H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Oğlum uyuşturucu kullanmaktan öldü”

“Uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama” suçundan hakkında dava açılan H.S.’nin, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık ve avukatı katıldı. Pişman olduğunu söyleyen H.S., “Ben cezaevindeyken oğlum uyuşturucu kullandığı için vefat etti. Ailem dağılmak üzere, 2.5 ve 4 yaşlarında iki kızım var. 4 yaşındaki kızımı okula götüreceğim. Tahliye ve beraatimi istiyorum” dedi.

“8 yıl 4 ay hapis”

Mahkeme heyeti, sanığın 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin TL para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. – KOCAELİ

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam