Muhtar Hizmet Masası tempoyu düşürmüyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 17:10

Muhtar Hizmet Masası tempoyu düşürmüyor

reklam
Muhtar Hizmet Masası tempoyu düşürmüyor
Son Güncelleme :

11 Eylül 2021 - 15:37

249 views
reklam

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, her gün ilçenin farklı bölgelerinde bulunan mahalleleri ziyaret ederek muhtarlarla fikir alışverişi yapmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, her gün ilçenin farklı bölgelerinde bulunan mahalleleri ziyaret ederek muhtarlarla fikir alışverişi yapmaya devam ediyor.

Yakın zaman önce kurulan komisyon ile hizmet ağını güçlendiren İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, temposunu düşürmeden her gün muhtarları ziyaret ediyor. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baştürk’ün koordinatörlüğünde kırsaldan kent merkezine kadar tüm muhtarlarla bir araya gelen Muhtar Hizmet Masası, talepleri dinleyerek İzmit Belediyesinin mahallelerde yaptığı çalışmaları muhtarlarla birlikte değerlendiriyor.

Muhtar Hizmet Masası son olarak, Ambarcı, Karaabdülbaki, Süleymaniye, Ortaburun, Hasancık, Yeşilova, Gündoğdu, Turgut, Alikahya Fevzi Çakmak, Akarca ve Fevzi Çakmak mahallelerine giderek İzmit Belediyesinin tamamlanan ve devam eden çalışmalarıyla ilgili muhtarların görüşlerini aldı. – KOCAELİ

Muhtar Hizmet Masası tempoyu düşürmüyor

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam