Büyükşehir sağlık çalışanlarına meyve desteği veriyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Mayıs 2024 - 23:34

Büyükşehir sağlık çalışanlarına meyve desteği veriyor

reklam
Büyükşehir sağlık çalışanlarına meyve desteği veriyor
Son Güncelleme :

24 Kasım 2020 - 8:52

206 views
reklam

Edinilen son dakika gelişmesine göre KOCAELİ Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, ‘Kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet’ suçlarından yürüttüğü soruşturma kapsamında 70 kişinin gözaltına alınması için 13 ilde operasyon düzenlendi.

 

KOCAELİ Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı‘nın, ‘Kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet’ suçlarından yürüttüğü soruşturma kapsamında 70 kişinin gözaltına alınması için 13 ilde operasyon düzenlendi.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığınca ‘Kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet’ suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, 70 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, 70 kişinin gözaltına alınması için bu sabah saatlerinde Kocaeli, İstanbulAnkaraİzmirBatmanÇanakkaleDenizliErzurumManisaMersinSakaryaŞanlıurfa ve Tekirdağ‘da operasyon düzenledi. Operasyon devam ediyor.

– Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam