Son yıllarda adından sıkça söz ettiren ünlü fenomen Seyhan Soylu Obeziteye savaç açtı.. - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Mayıs 2024 - 14:18

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren ünlü fenomen Seyhan Soylu Obeziteye savaç açtı..

reklam
Son yıllarda adından sıkça söz ettiren ünlü fenomen Seyhan Soylu Obeziteye savaç açtı..
Son Güncelleme :

05 Mart 2021 - 15:52

303 views
reklam

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren ünlü fenomen Seyhan Soylu Obeziteye savaş açtı..

Türkiye İstatistik Kurumunun 2016 verilerine göre Türkiye’de her 5 kişiden 1’i obezite sorunu yaşıyor. Obeziteye bağlı yandaş hastalıklar arasında ise diyabet sorunu başı çekiyor.
Soylu;
obezitenin tansiyon, şeker, kalp gibi sağlık sorunlarına yol açtığına dikkat çekerek şunları belirtti:

KİLO SALGIN OLDU

“Türkiye’de son 25 yılda aşırı kiloluk ikiye katlanmış durumda. Vücut kitle indeksi 25’in üstündeyse bu kişiye ‘kilolu’ diyoruz. Bunun dünyada yüzde 35’e ulaştığını görüyoruz.’’ Seyhan Soylu, kilo problemiyle karşılaşmamak için kişilerin almaları gereken önlemleri şöyle sıraladı:

Yemek yeme zevkinden kısmen vazgeçmek gerekir. Az yemek yemeli, acıkmadan sofraya oturmamalı, doymadan kalkmalı, mutlaka egzersiz yapılmalı.

Seyhan soylu sözünü tuttu, pahalı bir operasyon olan obezite cerrahisinde maddi imkanı olmayan ve sağlık problemleri her geçen gün artarak devam eden bir takipçisinin tüm ameliyat masraflarını karşıladı.
Türkiye’nin önemli obezite cerrahlarından başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Op.Dr.Çağrı Tiryaki tarafından İzmit Özel Akademi Hastanesinde gerçekleşecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Zehra Çolak Mart 6, 2021 / 4:35 am Cevapla

1.67 boyum 80 kiloyum gerçekten kilom yüzünden eşimin bana göbeğin popon büyümüş demesi şaka bile olsa ciddi anlamda psikolojimi maf etti bende isterim eski halime dönmek 60 kilo olmak rahmim alındı 20 kilo aldım erken menopoza girdim yumurtalığım da iyi huylu kanser çıkar rahim komple alındı kalça göbek kaldı giydiğim hiç bir şey eskisi gibi yakışmıyor neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın belki beni görmezden gelceksiniz yine azcık da olsa beni sevindirdiniz ya kilo verirsem sayenizde olcak çünkü ikinci evliliğim hiç bir gelirim yok estetistiyenim ama malüm boştayım size de seve seve cilt bakımı yapmak isterim 🥰😍😍

reklam
reklam