Kocaeli’de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 17:46

Kocaeli’de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı

reklam
Kocaeli’de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı
Son Güncelleme :

24 Kasım 2021 - 12:40

185 views
reklam

Kocaeli’nin Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kocaeli’nin Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Karamürsel Hükümet Konağı önündeki tören, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selçuk Katırcıoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başladı.

Karamürsel Kültür Merkezi’nde devam eden programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Nazmi Oğuz Ortaokulu Müdürü Bilal Demir, yaptığı konuşmada, 24 Kasım’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği gün olduğunu belirtti.

Öğrencileri bilgiyle donatıp geleceğe hazırlayan, onları milli ve manevi değerlerine bağlı, vicdanlı, ahlaklı, merhametli, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu bireyler olarak yetiştirmenin en kutsal görevleri olduğunu vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

“Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar, emekli olan öğretmenlerimize, sağlık ve mutluluk içinde huzurlu emeklilik hayatı diliyorum.”

Öğretmen ve öğrenciler, daha sonra müzik dinletisi sundu.

Etkinlikte, aday öğretmenlerin yemin töreni yapıldı, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri ve plaketleri, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Burhan Demir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gölcük’te de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Anıtpark’ta tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kocaeli'de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı
Kocaeli'de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı
Kocaeli'de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı
Kocaeli'de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı
Kocaeli'de Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam